Biblioteca de Caldes de Montbui

29/11/2019
18:30
Caldes de Montbui
Premsa

Ara fa vint anys, un 13 de novembre de l’any 1999, la Biblioteca municipal va obrir les portes per primer cop. Per tal de celebrar la vintena s’han organitzat dues activitats sorpresa a l’equipament cultural i s’ha inaugurat un nou servei.

Divendres 29 de novembre el vestíbul de la Biblioteca es va convertir en l’escenari de l’espectacle de fusió artística “Connexions Poètiques”. Lluís Fortuny, membre de la Companyia Elèctrica Dharma, va oferir un mostra musico-poètica-visual.

Els assistents van poder viure una sessió de diàleg, reflexió i creativitat en què a vegades era difícil gaudir de tot alhora. La combinació d’imatges d’un grup de persones africanes ballant una dansa que recordava la sardana, amb sons del Pakistan, mentre Fortuny recitava un poema de Joana Raspall no va deixar indiferent.

També es van poder veure altres barreges com el so de la cobla amb els cants gregorians, els poemes de Maria Mercè Marçal o Josep Fortuny i la música dels Beatles. Tot plegat, amb un únic missatge de Lluís Fortuny: “La música sempre ha estat un riu que s’ha anat contaminant de totes les cultures del món, per això hem d’obrir els braços a les noves aportacions, per créixer i avançar”.