Connexions Poètiques, és un recital de petit format, on imatges i poemes es fusionen amb instruments en directe i una taula de Dj. Connectar tres formes d’expressió en un sol espectacle. Fusionar els cants africans amb la guitarra del Hendrix i els poemes de Salvat Papasseit. El so de la cobla amb els cants gregorians, els poemes de Maria Mercè Marçal o Josep Fortuny i la música dels Beatles. Mompou, Brossa, poemes visuals, electrònica, poesia contemporània, world music. Un espai de diàleg, de reflexió, de creativitat, d’alegria.

Depenent dels casos, les sessions poden adaptar-se a altres necessitats: cicles, mostres, monogràfics, etc. Tot pot connectar-se. Tot és trobar el punt de connexió.

Bon dia, cel!  Bon dia, terra!
Bon dia, mar!  Bon dia, sol!
Bon dia, vent!  Bon dia, vela!
Bon dia, ocell!  Bon dia, flor!
Bon dia, tu!  Bon dia, jo!
Bon dia, DIA!

                          Joana Raspall

Dóna’m la mà que anirem per la riba ben a la vora del mar bategant, tindrem la mida de totes les coses només en dir-nos que ens seguim amant.

                                Joan Salvat-Papasseit

Res no et serà pres:

vindrà tan sols l’instant d’obrir dòcilment la mà i alliberar la memòria de l’aigua perquè es retrobi aigua d’alta mar.

                                Maria Mercè Marçal

La llibertat és la raó de viure. Dèiem, somniadors, d’estudiants. És la raó dels vells, matisem ara, la seva única esperança escèptica.

                                   Joan Margarit

Cadascú ha de tenir la seva cambra. I un pati blau on passejar els seus dubtes.

               Montserrat Abelló

Com si fos un gran ocell, voldria jo volar damunt el mar immens cel blau enllà, enllà blau cel dins dels teus ulls, dins les venes, el mar.

                     Josep Fortuny

La nit és un privilegi teixit tot de seda i or i ara et jugues el teu sostre per tastar-ne la finor.

                    Enric Casasses

… que sóc que no sóc camí ral que sóc que no sóc tramuntana que pugis amb mi al darrer cim que pugis amb mi fins l’albada.

                             Maria Cabrera

Subratlla la raó qui no la té, la pols ressona damunt l’estructura, i mar i terra mostren la juntura girada per la sang i pel diner.

                                  Joan Brossa